CHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten'den acı haber geldi

Karabük'te Filyos Çayı'na düşerek akıntıya kapılan CHP İl Başkan Yardımcısı 72 yaşındaki Mustafa Erten'in arama çalışmalarından acı haber geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2026 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2026 11:05
https://haberdeger.com/

Ekiplerin bölgede yürüttüğü yoğun ve korrdineli çalışmalar sonucunda Erten'in cansız bedenine ulaşıldı.

Arama çalışmaları sonuçlandı

7 Haziran 2026 tarihinde saat 23.00 sularında Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy köyü yakınlarında mola verdiği sırada dengesini kaybederek suya düşen Mustafa Erten için başlatılan arama çalışmaları sabah saatlerinde sonuçlandı. AFAD koordinesinde yürütülen operasyonlarda; sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ekipleri ile Zonguldak'tan gelen jandarma ve polis sualtı arama kurtarma timlerinden oluşan toplam 60 personel, 18 araç, 2 bot ve 2 dron görev aldı.

Cenaze morga kaldırıldı

Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, Mustafa Erten'in cansız bedeni suya düştüğü noktadan yaklaşık 1700 metre ileride bulunan bir hidroelektrik santralinin (HES) kapağına takılı halde, saat 09.30 sıralarında bulundu. Bot yardımıyla sudan çıkarılan Erten'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca, bölgeye gelen Karabük Valisi Oktay Çağatay, Erten’in yakınlarına başsağlığı ve taziyelerini iletti.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist