CHP Kale İlçe Başkanı uyuşturucu operasyonunda tutuklandı

Denizli'nin Kale ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce, evinde ele geçirilen esrar ve arazisindeki Hint kenevirleri nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2026 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2026 11:08
https://haberdeger.com/

Evinde Esrar, Arazisinde Hint Keneviri Bulundu

Denizli’nin Kale ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu siyaset gündeminde sarsıntı yarattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesiyle CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce hakkında bir süre önce teknik ve fiziki takip başlattı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde jandarma ekipleri önceki gün operasyon için düğmeye bastı.

Şüpheli İnce'nin evinde yapılan aramalarda bir kilo 50 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ekiplerin İnce’ye ait arazide gerçekleştirdiği aramalarda ise 21 kök dişi Hint keneviri bulundu.

Mahkemeye Sevk Edilen İnce Tutuklandı

Operasyonun ardından gözaltına alınan CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman İnce, jandarmadaki sorgu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan İnce, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist