
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde görev başındaki polis ekiplerine yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kurtulmuş, saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kurtulmuş, açıklamasında “İstanbul Beşiktaş’ta görevi başındaki emniyet mensuplarımıza yapılan hain saldırıyı lanetliyorum” ifadelerini kullanarak, olayın ardından hızlı ve etkili müdahalede bulunan güvenlik güçlerini tebrik etti.
Yaralanan polis memurlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Kurtulmuş, yaralılara acil şifalar diledi. Açıklamasında terörle mücadele vurgusu da yapan TBMM Başkanı, Türkiye’nin bu konudaki kararlılığını yineledi.
Kurtulmuş, “Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefimize yönelik her türlü kirli plan, devletimizin kararlılığı ve aziz milletimizin ferasetiyle birlik ve dirlik içerisinde bertaraf edilecektir” ifadelerine yer verdi.
Yaşanan saldırı sonrası kamuoyuna geçmiş olsun dileklerini ileten Kurtulmuş, Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceğinin altını çizdi.
haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist