
İstanbul’da 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin reşit olmayan bir saldırgan tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirmesinin ardından devam eden dava sürecinde aileye destek mesajları gelmeye devam ediyor.
Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, son olarak Özge Peker’in mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Özge Peker paylaşımında, “Umarım adalet önünde hak ettikleri cezayı alacaklar. Bir anne olarak duam budur. Allah her daim yar ve yardımcınız olsun Yasemin Hanım” ifadelerini kullandı. Minguzzi de bu mesajı alıntılayarak teşekkür etti.
Ersan Barkın davada aileyi temsil edecek
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, Ahmet Minguzzi’nin ölümünün ardından aileye avukatı Ersan Barkın aracılığıyla ulaştığı ve destek mesajı ilettiği daha önce gündeme gelmişti.
Avukat Ersan Barkın’ın davanın yeni avukatı olduğu da kesinleşti. Barkın, Minguzzi’nin annesiyle çekilen fotoğrafını paylaşarak, “Güzeller güzeli evladımız Mattia Ahmet’in nezdinde geleceğimizin mücadelesini veren Minguzzi ailesine şükranla…” mesajını yazdı.
Yasemin Minguzzi de Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Oğlumuz Mattia Ahmet’in İstanbul Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davasında ailemizi Av. Ersan Barkın temsil edecek. İlk günden bu yana yanımızda olan Ersan Barkın beye bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.