
Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz’ün yürüttüğü soruşturmaya bir savcı daha atandı. Öksüz ayrıca, ses analizleriyle ilgili TÜBİTAK’ın Gebze tesislerinde özel bir toplantı gerçekleştirdi.
Soruşturmada kritik öneme sahip TÜBİTAK raporu ile Adli Tıp Kurumu’nun ayrıntılı kamera görüntüsü incelemesibekleniyor.
Kızı yeniden ifade verdi: “Annemi öldürmek istediğim yönündeki mesajlar tartışma dönemine aitti”
Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, son günlerde annesinin ölümüne ilişkin kendisine yöneltilen iddialar üzerine bir kez daha ifade verdi.
Gülter, tartışmalı mesajların arka planını anlatarak şu ifadeleri kullandı:
“Haziran ayında annemle nişanımla ilgili bir tartışma yaşadık; evden ayrıldım ve 21 gün arkadaşımın yanında kaldım.”
“Bu süreçte aile dostumuz Bircan D. ile dertleşirken ‘Yeter artık ben kendimi öldüreceğim, annemi öldüreceğim’ şeklinde sinirle yazılmış mesajlar attım.”
“Daha sonra kardeşim bizi barıştırdı. Annemle plajda karşılıklı özür dileyerek yeniden bir araya geldik.”
“Annem alkol alınca sinirlenirdi ve ‘Eve gelme, seni öldürürüm’ gibi sözler söylerdi. Biz tartışırken karşılıklı ağır laflar ederdik.”
Güllü’nün ölümündeki sır perdesinin aralanması için teknik raporlar beklenirken, soruşturmanın kapsamı her geçen gün genişliyor.