
Arabesk müziğin sevilen ismi Güllü (Gül Tut), Yalova’da 6’ncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. 51 yaşındaki sanatçının ölümüyle ilgili soru işaretleri sürerken, ev içi güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler yeni bir tartışma başlattı.
Son saniyelerdeki sözler ve dikkat çeken sesler Görüntülerde Güllü’nün bir odadan çıkıp “Herkes tamam mı?” dedikten sonra balkona geçtiği görülüyor. Kısa süre sonra duyulan sesler, ünlü sanatçının düştüğünü ortaya koyuyor. İddiaların aksine o sırada evde müzik sesi duyulmuyor. Bu detay, “oynarken düştü” söylemlerini gölgede bıraktı.
Kızının panik anları kamerada Düşüşün ardından panik yaşayan Güllü’nün kızı ve evde bulunan arkadaşı, “Eyvah düşmüş, aşağıya koş” diyerek apartman merdivenlerine yöneldi. Ardından yardım istemek için komşuların kapısını çaldıkları anlar da kayıtlara yansıdı.
“İntihar değil, talihsiz bir kaza” Güllü’nün asistanı Deniz Hanım, iddiaları reddederek “Kesinlikle intihar değil. Çok keyifliydi, herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Dengesini kaybedip düştü” dedi. Yapımcı Şahin Özer de “Yeni albümü için benimle görüşmüştü, çok neşeliydi. İntihar söylentileri doğru değil” sözleriyle bu iddialara noktayı koydu.
Cenaze Tuzla’da defnedilecek Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından Güllü’nün cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Acılı oğlu Tuğberk Yavuz, gözyaşları içinde annesinin tabutunu teslim alırken ayakta durmakta zorlandı. Güllü’nün cenazesi, Tuzla Sultan 1. Ahmet Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.