Beşiktaş, Emmanuel Agbadou transferinde sona geldi

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’ın ısrarla istediği Emmanuel Agbadou transferinde anlaşma aşamasına geldi. Siyah-beyazlılar, 1.92’lik dev stoperi kısa süre içinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2026 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2026 23:36
https://haberdeger.com/

Ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, stoper bölgesi için kritik bir adım attı. Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibi Wolverhampton ile yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya ulaştı.

Geçen sezonun devre arasında, Fransız temsilcisi Reims’ten 20 milyon euro bonservis bedeliyle Wolverhampton’a transfer olan Fildişi Sahilli stoper, İngiltere’de 35 maçta 1 gol, 2 asist üretti.

Taraflar arasında son detayların netleşmesi halinde, Agbadou’nun sağlık kontrolleri ve resmi imza için kısa süre içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş’ın, başarılı savunmacıyla 3,5 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı öğrenildi.

haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist