Fenerbahçe Medicana’dan kritik zafer: Seri son maça kaldı

Fenerbahçe Medicana, VakıfBank’ı 3-2 mağlup ederek final serisini 2-2’ye getirdi. Şampiyon son maçta belli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2026 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2026 23:40
https://haberdeger.com/

Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Medicana ile VakıfBank karşı karşıya geldi. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadelede sarı-lacivertliler, büyük çekişmeye sahne olan maçı 3-2 kazanarak seride durumu 2-2’ye getirdi.

Setleri 21-25, 25-19, 25-22, 18-25 ve 15-11’lik skorlarla kazanan Fenerbahçe Medicana, şampiyonluk umutlarını son maça taşıdı. Karşılaşma toplam 132 dakika sürdü.

Bu sonuçla birlikte şampiyonu belirleyecek olan serinin beşinci ve son maçı 19 Nisan’da VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak.

Final serisindeki bu büyük rekabet, voleybolseverlere nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesi sunmaya devam ediyor.

haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist