Galatasaray'da Leroy Sane depremi!

Alman yıldızdan kötü haber: Sezonun en kritik maçlarında forma giyemeyecek

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2026 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2026 11:12
https://haberdeger.com/

Galatasaray, yıldız futbolcusu Leroy Sané’den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. Sezonun kaderini belirleyecek maçlar öncesi yaşanan bu gelişme, sarı-kırmızılı camiada büyük endişe yarattı. Alman oyuncunun 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Yapılan kontrollerde Sané’nin sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık ve eklem kapsülünde kanama tespit edildi. Bu sakatlık nedeniyle yıldız oyuncunun uzun bir süre takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

Galatasaray sağlık ekibi, daha önce Gabriel Sara’ya uygulanan özel bağ tedavi yöntemini Sané için de devreye sokacak. Amaç, oyuncunun sahalara dönüş süresini mümkün olduğunca kısaltmak.

Alman yıldız, sakatlığı nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ndeki Juventus karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Bu durum, Galatasaray’ın Avrupa planlarını da doğrudan etkileyecek.

Teknik ekip, Sané’nin yokluğunda hücum hattında yeni varyasyonlar üzerinde çalışmaya başladı. Taraftarlar ise yıldız oyuncunun derbi ve Avrupa maçlarına yetişip yetişemeyeceğini merakla bekliyor.

haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist