
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Leroy Sane, Alman basınından Bild gazetesine yaptığı açıklamalarda, Bayern Münih’ten ayrılış sürecini ve Galatasaray’daki hedeflerini paylaştı.
“Yeni bir sayfa açmak istedim. Galatasaray’ın hedefleri çok iddialı ve bu bana çekici geldi. Baskı büyük ama ben bu tür ortamları seviyorum. Transfer tamamen benim kararımdı,” diyen Sane, kulübün Şampiyonlar Ligi hedeflerininetkileyici olduğunu söyledi.
Rams Park atmosferine de değinen Alman futbolcu, “Buradaki atmosfer inanılmaz. Bayern’le burada oynamıştım, ama şimdi bu ortamı her hafta yaşamak çok özel. Taraftarlar takıma büyük bir enerji veriyor,” ifadelerini kullandı.
Süper Lig’in düşündüğünden daha zorlu olduğunu belirten Sane, “Fiziksel, hızlı ve kaliteli bir lig. Burada maçlar göründüğü kadar kolay değil,” dedi.