
Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin tek golü Nene’den gelirken, asist Anthony Musaba’dan geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 43’e yükseltti.
Karşılaşma sonrası beIN SPORTS mikrofonlarına konuşan Musaba, taraftarların endişelenmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Panik yapacak bir durum yok. Sadece 3 puan gerideyiz ve önümüzde çok maç var. Bu maçı kazanmak istedik ama olmadı. İnancımız tam, biz şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.
Takımın golünü atan Nene ise maçın zorluğuna dikkat çekti. Çok istediklerini ancak galibiyete ulaşamadıklarını belirten Nene, “Hocamızın verdiği görevler doğrultusunda hem ben hem Musaba kanatlarda oynayabiliyoruz. Bugün 3 puanı almak istedik ama başaramadık. Bir daha puan kaybı yaşamamak için daha çok çalışacağız” dedi.
Fenerbahçe cephesinde verilen mesaj net olurken, sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışından kopmadıklarını vurguladı.
haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist