
Al-Ittihad ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan N’Golo Kanté, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Fenerbahçe’nin uzun süredir temas halinde olduğu yıldız futbolcu için Suudi ekibi de devreye girdi.
Al-Ittihad’dan 1 yıllık teklif
Suudi Arabistan gazetesi Al-Riyadh’ın haberine göre Al-Ittihad, Kanté’ye mevcut maaşından daha düşük bir ücretle 1 yıllık yeni sözleşme teklif etti. Ancak bu teklif, Fransız yıldız tarafından kabul edilmedi.
Kanté’nin net talebi: Uzun vadeli sözleşme
Haberde, N’Golo Kanté’nin en az 2 yıl veya daha uzun süreli bir kontrat istediği belirtildi. Aynı haberde, Fenerbahçe’nin bu talebi karşılamaya hazır olduğu ve oyuncunun mevcut sözleşmesinin feshi konusunda da girişimlere açık olduğu vurgulandı.
Al-Ittihad kararsız
Öte yandan Al-Ittihad yönetimi ve teknik direktör Sergio Conceiçao’nun, Kanté’yi kesin olarak takımda tutmak istediği ifade edildi. Ancak kulübün teklifini revize etmemesi halinde, Fransız yıldızın geleceğinin çıkmaza girebileceği kaydedildi.
Transfer sürecinin önümüzdeki günlerde hız kazanması beklenirken, gözler Kanté’nin vereceği nihai karara çevrildi.
haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist