
Ayrılık sinyali geldi
Transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, kadro planlaması doğrultusunda Joao Mario ve Jonas Svensson’un yeni sezonda düşünülmediğini yönetime iletti. Yönetim de iki futbolcunun ayrılığı için girişimlere hız verdi.
Ayrılık görüşmeleri başladı
Milliyet’in haberine göre; Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda Joao Mario ve Jonas Svensson’un takımdan gönderilmesi gündemde.
Jonas Svensson, sağ beke yapılan takviyelerin ardından gözden çıkarıldı. Oyuncunun siyah-beyazlı takıma veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Joao Mario ise kulüp arayışında ancak maddi şartlar henüz uyum sağlamadı. Anlaşma sağlanamazsa oyuncunun sezonun ilk yarısını takımda geçirmesi mümkün.
Transfer trafiği hızlandı
Beşiktaş yönetimi, iki oyuncunun durumunu netleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Öte yandan yeni transferlerin etkisiyle kadroda yer açma çalışmaları da devam ediyor.
Transfer döneminin kapanmasına bir gün kala Beşiktaş’ta hem ayrılıklar hem de olası takviyelerle hareketli saatler yaşanıyor. Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda siyah-beyazlı ekipte taşlar yerinden oynamaya başladı.