
Feci çarpışma can aldı
Kaza, Erzurum-Tortum kara yolunun Dumlu mevkiinde saat 17.20 sıralarında meydana geldi. Tortum’dan Erzurum’a seyreden Cengiz Atalay (39) yönetimindeki 53 AAT 761 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Muhammed Yiğit Keskin idaresindeki 34 ES 7768 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Araçlar demir yığınına döndü
Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtararak sağlık görevlilerine teslim etti.
4 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi
Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede sürücü Cengiz Atalay ile araçta bulunan Kadriye Bozuçurum, Abdurrahman Akbulut ve Abdulkadir Akbulut’un yaşamını yitirdiği belirlendi.
Ağır yaralılar hastaneye kaldırıldı
Diğer araçta bulunan sürücü Muhammed Yiğit Keskin ile yolcular Muhammed Anıl Keskin, Gonca Keskin ve Ada Selin Keskin yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.