Kartal’da yüzde 90’lık indirim izdihamı: Kuyruğun sonu görünmedi

İstanbul Kartal’da yeni açılan bir mağazanın dev indirim kampanyası, vatandaşları sabaha kadar süren bir alışveriş nöbetine sürükledi. Bin liralık ürünlerin 100 liraya düştüğünü duyanlar, soğuk havaya rağmen mağaza önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2025 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2025 15:04
https://haberdeger.com/

İstanbul’un Kartal ilçesinde açılışı yapılan bir mağazanın yüzde 90’a varan indirim kampanyası, büyük izdihama neden oldu. Gece yarısından itibaren sıraya giren vatandaşlar, sabahın ilk ışıklarına kadar bekledi. Bin liralık ürünlerin 100 liraya düşmesiyle oluşan uzun kuyruklarda zaman zaman arbede yaşandı.

“Üşüdüm ama beklemeye değdi” Soğuk havaya aldırmadan indirimli ürünleri almak için sabaha kadar bekleyen vatandaşlardan Bediha Gökşen, “İndirimden faydalanmak için geldim. Üç saattir sıradayım. Oğluma da bana da lazım. Üşüdüm ama ne yapalım, bir şeye sahip olmak istiyorsan zahmetine katlanacaksın” sözleriyle yaşanan ilgiyi anlattı.

Tekirdağ’dan gelenler bile var Kampanyayı duyan bazı vatandaşlar, farklı şehirlerden Kartal’a geldi. Tekirdağ’dan geldiğini belirten Turgay Küçük Fidan, “Saat 4’te buradaydık, kampanyalı ürünlerden aldık. Böyle indirimlerin devam etmesini istiyoruz” dedi. Sabah saatlerinden beri sırada olduğunu söyleyen bir başka vatandaş Hasan Ayyıldız ise “Yoğunluktan içeri giremedim ama olsun, başka gün deneriz” ifadelerini kullandı.

“1000 liralık ürün 100 liraya indi” Mağaza yetkilisi Ahmet Ataibiş, kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Matkap, saat, kulaklık ve el fenerlerinde büyük indirim yaptık. 1000 liraya alınan ürün 100 liraya satıldı. Tüm Türkiye’den gelenler oldu, yoğun ilgi izdihama dönüştü” dedi.

Sabaha kadar süren alışveriş nöbeti Gece başlayan yoğunluk, sabah saatlerine kadar sürdü. Bazı vatandaşlar, sırada beklemek için geceden nöbet tuttu.Metrelerce uzayan kuyruklar nedeniyle çevrede trafik de zaman zaman durma noktasına geldi. Kampanya, mağaza açılışına damga vururken sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.