Özge Demir’den sarsıcı paylaşım: 11 Yaşındaki çocuk babasının istismarını anlattı!

Gazeteci Özge Demir, resmi X hesabından yaptığı açıklamada 11 yaşındaki bir kız çocuğunun kendisine ulaşarak babası tarafından istismara uğradığını söylediğini duyurdu. “Kimse bana inanmadı, abla yardım et” diyen çocuğun feryadı, büyük yankı uyandırdı. Demir, bu olayın sıradan bir iddia değil, derhal soruşturulması gereken bir ihbar olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2025 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2025 14:25
https://haberdeger.com/

“Kimse inanmadı, abla yardım et”

Demir, çocuğun mesajlarını defalarca okuduğunu ve önce şüpheyle yaklaştığını anlattı. Ancak konuşmalar derinleştikçe istismar iddiasının vahameti ortaya çıktı. Küçük kız, yardım için gazeteciye “Babam beni istismar etti, kimse bana inanmadı” sözleriyle seslendi.

“Annem seni takip ediyordu”

Gazetecinin, “Beni nereden buldun?” sorusuna çocuk, “Annem seni takip ediyordu” cevabını verdi. Demir, bu yanıt üzerine anneyi hatırladığını ve aylar önce onunla konuştuğunu aktardı. Anne, “Ölüm tehdidi alıyorum, karşı taraf polis olduğu için bizi her yerde buluyor” diyerek yaşadıkları korkuyu paylaşmıştı.

“Bu bir iddia değil, hayati bir ihbar”

Özge Demir, çocuğun anlattıklarının “bir söylenti” olarak görülemeyeceğini ve ivedilikle harekete geçilmesi gereken bir ihbar olduğunu belirtti. Çocuğun güvenliğinin sağlanması ve fail olduğu öne sürülen kişinin hakkında etkili adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

“Devlet göz yummasın”

“Bu yavrunun yaşadığı korkunç travmaya göz yumulmamalı” diyen Demir, yetkililere seslenerek annenin ve kızının yaşam hakkının korunması gerektiğini söyledi.