Ümraniye'de bir binada yangın çıktı

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin sardığı binada mahsur kalan vatandaşlar ekipler tarafından kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2026 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2026 08:47
https://haberdeger.com/

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Huzur Mahallesi Sulh Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangında zaman zaman patlama sesleri duyulurken, alevler çatı katının tamamını sardı. Çevrede büyük korku yaşanırken, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Binada mahsur kalan vatandaşlar, ekiplerin müdahalesiyle güvenli şekilde tahliye edildi. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin de desteğiyle yangına üç farklı noktadan müdahale edildi.

Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, binada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

haberdeger.com Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist