Ümraniye'de kadına şiddet uygulayan F.K. gözaltında

Ümraniye'de bir adam, genç kadına sokak ortasında saldırıp kafasına silah doğrulttu. Sosyal medyada büyük tepki çeken olayın ardından F.K. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2025 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2025 14:32
https://haberdeger.com/

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde bir erkek, genç bir kadına sokak ortasında saldırarak kafasına silah doğrulttu. O anlara ait görüntüler sosyal medyada yoğun tepkiyle karşılanırken, fail F.K. gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Şiddet anı cep telefonuna yansıdı

Olay, Ümraniye’de yaşandı. F.K. isimli erkeğin genç kadına fiziksel saldırıda bulunduğu ve silahla tehdit ettiği anlar çevredeki yurttaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde F.K.’nin küfür ederek kadını darp ettiği ve kafasına silah doğrulttuğu anlar yer aldı. O esnada bir vatandaşın olaya müdahale etmeye çalıştığı da görüldü.

Emniyet harekete geçti

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü devreye girdi. F.K., emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hakkında “silahla tehdit” ve “kasten yaralama” suçlamaları yöneltilen F.K., bugün adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.