SON DAKİKA

Kauçuk fabrikasında zehir paniği: 32 işçi hastanelik oldu!

Bartın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir kauçuk fabrikasında, yeni alınan makineden sızan gaz 32 işçiyi hastanelik etti. 26 işçi taburcu edilirken, 6 işçinin tedavisi sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2025 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2025 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Kauçuk fabrikasında zehir paniği: 32 işçi hastanelik oldu!

Bartın Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve yaklaşık bin kişinin çalıştığı bir kauçuk fabrikasında dün akşam saatlerinde panik yaşandı.

16.00–24.00 vardiyası sırasında yeni devreye alınan bir makineden gaz sızması sonucu işçiler mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı şikâyetleriyle fenalaştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken bazı işçiler de özel araçlarla hastanelere ulaştırıldı.

Tedaviye alınan 32 işçiden 26’sı kısa sürede taburcu edilirken, 6 işçinin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Olayın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.