SON DAKİKA

Serik Belediyesi’nde rüşvet iddiası: Eski CHP ilçe başkanı gözaltında

Antalya'da CHP Serik önceki dönem ilçe başkanı Ş.Ç., bir esnaftan belediyedeki işinin halledilmesi karşılığında 80 bin TL istediği iddiasıyla gözaltına alındı. Şikâyet üzerine harekete geçen ekipler, Ş.Ç. ile esnaf K.K.’yi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2025 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2025 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Serik Belediyesi’nde rüşvet iddiası: Eski CHP ilçe başkanı gözaltında

Antalya’nın Serik ilçesinde, CHP Serik önceki dönem ilçe başkanı Ş.Ç. hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. DHA’nın haberine göre, Ş.Ç.’nin, ilçe başkanlığı yaptığı dönemde Serik Belediyesi’nde yapılması planlanan bir iş için K.K. isimli esnaftan 80 bin TL talep ettiği öne sürüldü.

Esnaf K.K.’nin şikayetçi olması üzerine olay yargıya taşındı. Serik Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla, Ş.Ç. ve K.K., ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.