SON DAKİKA

SPK’dan Özata Denizcilik kararı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özata Denizcilik (OZATD) pay piyasasındaki işlemlere ilişkin incelemesini tamamladı. Kurul, aralarında Emre Tezmen’in de bulunduğu 11 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve bu kişilere 2 yıl işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2026 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2026 22:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
SPK’dan Özata Denizcilik kararı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özata Denizcilik (OZATD) pay piyasasındaki işlemlere ilişkin incelemesini tamamladı. Kurul, aralarında Emre Tezmen’in de bulunduğu 11 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve bu kişilere 2 yıl işlem yasağı uygulanmasına karar verdi.

SPK’nın 2026/65 sayılı bültenine göre işlemler, Sermaye Piyasası Kanunu’nun piyasa dolandırıcılığına ilişkin 107/1. maddesi kapsamında değerlendirildi. Kurul ayrıca İbrahim Bekçi, Ethem Umut Beytorun, Bülent Uygun, Emir Münir Sarpyener ve Gül Ayşe Çolak’ın tüm lisanslarının işlem yasağı süresince iptal edilmesine hükmetti.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.