SON DAKİKA

Buray, 4.500 metrede karşıladı

Ünlü şarkıcı Buray, yeni yıla Yeni Zelanda’da adrenalin dolu bir başlangıç yaptı. 4.500 metre yükseklikten paraşütle atlayan Buray, o anları sosyal medyada paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2026 00:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2026 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Buray, 4.500 metrede karşıladı

Şarkıcı Buray, 2026’ya sıra dışı bir giriş yaptı. Yeni yılı Yeni Zelanda tatilinde karşılayan ünlü isim, seyahati sırasında 4.500 metre yükseklikten paraşütle atlayarak adrenalin dolu anlar yaşadı.

Tatiline dair kareleri ve videoları sosyal medya hesabından paylaşan Buray, gökyüzünden yaptığı atlayışla takipçilerinden büyük ilgi gördü. Cesareti ve enerjisiyle dikkat çeken sanatçı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yeni yıla macera dolu bir başlangıç yapan Buray’ın paylaşımları, hayranları tarafından “unutulmaz bir başlangıç”olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.