SON DAKİKA

Hailey Bieber:Yüzümde botoks yok!

Ünlü model Hailey Bieber, güzellik rutinine dair samimi açıklamalarda bulundu. Bieber, çene eklemi rahatsızlığı dışında hiçbir şekilde botoks yaptırmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2025 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2025 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Hailey Bieber:Yüzümde botoks yok!

28 yaşındaki model Hailey Bieber, katıldığı bir podcast yayınında yüzüne yaptırdığı kozmetik işlemler hakkında konuştu. Güzel yıldız, “Çene eklemi rahatsızlığım dışında botoks yaptırmıyorum, yüzümde de botoks yok” diyerek iddialara yanıt verdi.

Bieber, “30’lu yaşlarıma kadar botoks yaptırmayacağıma dair kendime söz verdim. O yaşa geldiğimde, yaptırmak isteyip istemediğime bakacağım” sözleriyle gelecekteki planlarını da paylaştı.

Hailey Bieber, annesi Kennya Baldwin’in güzellik anlayışından ilham aldığını söyledi:

“Annem cildine hiçbir şey yapmıyor ve inanılmaz görünüyor.”

PRP ve Mikro iğneleme favorisi

Bieber, yüzündeki diğer uygulamalardan da bahsetti:

PRP’yi çok seviyorum. Mikroiğneleme ile PRP yapmayı seviyorum. Kanınızı alıyorlar, özel işlemlerden geçirip jel kıvamına getiriyorlar ve sonra enjekte ediyorlar. Gülümseme çizgilerime ve göz altlarıma yaptım, bayıldım.”

Model, kendi kanından elde edilen PRF enjeksiyonlarını yılda birkaç kez yaptırdığını ve bu yönteme güvendiğini belirtti. Ayrıca, “Daha önce hafif lazer işlemleri yaptırdım ama hepsi bu” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.