SON DAKİKA

İzmir’de sokak ortasında cinayet

İzmir’in Bayraklı ilçesinde sokak ortasında işlenen silahlı saldırıda H.E. hayatını kaybetti, olayla ilgili 8 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2025 03:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2025 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
İzmir’de sokak ortasında cinayet

Olay, 11 Kasım saat 20.00 sıralarında Çay Mahallesi 2109 Sokak’ta meydana geldi. Otomobille iş yerine yaklaşan şüpheliler, H.E.'ye silahla ateş açtı. Kurşunlar, iş yerinin önünde bulunan H.E., oğlu S.E. ve müşteri olarak gelen S.D. ile Y.D.’ye isabet etti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan H.E. doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Yaralılardan S.E.’nin hayati tehlikesi bulunuyor.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olaya karışan D.D., E.D., M.D., A.D., N.D., B.D., S.D. ve E.E. tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerden M.D., N.D., B.D. ve S.D. tutuklandı, D.D., A.D. ve E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın ailevi sebeplerden kaynaklandığı ve şüphelilerin akraba olduğu belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.