SON DAKİKA

Sultanbeyli’de 3 katlı bina boşaltıldı: Çökme tehlikesi endişesi

İstanbul Sultanbeyli’de, duvarlarından ses gelen 3 katlı bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi. Sokak güvenlik şeridiyle kapatılırken, binanın durumu yapılacak incelemenin ardından netleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2025 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2025 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Sultanbeyli’de 3 katlı bina boşaltıldı: Çökme tehlikesi endişesi

Olay, saat 12.00 sıralarında Fatih Mahallesi Çetin Sokak’ta meydana geldi. Ev sahibi, evde oturduğu sırada binanın sallandığını ve duvarlardan çatırdama sesleri geldiğini fark ederek durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, binanın bulunduğu sokağı araç ve yaya trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Bina sakinlerinden bir kısmının memlekette olduğu öğrenilirken, evde bulunanlar ise tedbir amacıyla tahliye edildi.

Yetkililer, binanın akıbetinin yapılacak teknik inceleme sonrasında belirleneceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.