SON DAKİKA

Vedat Şahin cinayetinin firari şüphelisi 12 yıl sonra yakalandı

İstanbul Nişantaşı’nda 2014 yılında Vedat Şahin ile şoförü Ferdi Topal’ın öldürüldüğü cinayetle ilgili aranan firari şüpheli E.D., polis ekiplerinin çalışması sonucu 12 yıl sonra yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2026 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2026 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Vedat Şahin cinayetinin firari şüphelisi 12 yıl sonra yakalandı

İstanbul’da, Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Cinayetin şüphelilerinden biri olduğu belirlenen ve 12 yıldır firari durumda bulunan E.D., polis ekiplerince yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde, 24 Aralık 2014’te Şişli Vali Konağı Caddesi’nde işlenen cinayete ilişkin çalışmalarını sürdürdü. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, olaya iştirak ettiği tespit edilen E.D.’nin yeri belirlendi.

Şüpheli, sahte kimlik ve ruhsatsız tabanca ile yakalanırken, hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

haberdeger.com
Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.