SON DAKİKA

Ankara’da şaşırtan anlar: Lokantaya giren ayı masaya oturup servis bekledi!

Kızılcahamam’daki Soğuksu Milli Parkı’nda bir lokantaya giren ayı, masaya oturup artıkları yedi, dakikalarca servis bekler gibi etrafı izledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2025 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2025 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Ankara’da şaşırtan anlar: Lokantaya giren ayı masaya oturup servis bekledi!

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Soğuksu Milli Parkı, bu kez ilginç bir görüntüye sahne oldu. Parkta yaşayan ayılardan biri, milli park içerisindeki bir lokantaya girdi. Masaya oturan ayı, bir müşteri gibi dakikalarca etrafı seyretti ve artıkları yiyerek karnını doyurdu.


Masada servis bekleyen ayı
Lokantadaki müşterileri şaşkına çeviren olayda ayı, boş bir masaya oturup adeta servis yapılmasını bekledi. Daha sonra masada bulduğu yiyecek artıklarıyla karnını doyurdu.


Ormanın derinliklerine döndü
Bir süre masada vakit geçiren ayı, kimseye zarar vermeden lokantadan ayrıldı ve tekrar ormana doğru ilerleyerek gözden kayboldu.


Soğuksu Milli Parkı’nda doğal yaşam zenginliği
Nesli tükenmekte olan kara akbabaların yanı sıra geyik, kurt ve ayıların da yaşadığı Soğuksu Milli Parkı, bu tür beklenmedik karşılaşmalara sahne olabiliyor. Uzmanlar, ziyaretçilerin yaban hayvanlarıyla karşılaştığında sakin olmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.