SON DAKİKA

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında kritik gelişme: Ölümünden 9 gün sonra Adli Tıp'ta hırsızlık yaşanmıştı

Eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, ölümünden 9 gün sonra Adli Tıp Kurumu'nda hırsızlık yaptığı belirlenen hükümlü Gürsoy Erinci şüpheli sıfatıyla ifade verecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2026 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2026 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında kritik gelişme: Ölümünden 9 gün sonra Adli Tıp'ta hırsızlık yaşanmıştı

Kan ve doku örnekleri iddiası mercek altında

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma derinleştiriliyor. Sabah gazetesinin aktardığı bilgilere göre soruşturma kapsamında, Kozinoğlu'na ait kan ve doku örneklerinin değiştirilmiş olabileceği ihtimali titizlikle araştırılıyor. Bu çerçevede, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümünden sadece 9 gün sonra Adli Tıp Kurumu'nda hırsızlık olayını gerçekleştiren hükümlü Gürsoy Erinci'nin soruşturmaya dahil edildiği bildirildi. Olayın oluş şekli, suçun işlendiği yer ve zaman unsurları dikkate alınarak Erinci'nin "şüpheli" sıfatıyla ifade vereceği kaydedildi.

Hırsızlıktan 25 suç kaydı bulunuyor

Yürütülen incelemelerde, şüpheli Gürsoy Erinci'nin suç geçmişine ilişkin dikkat çeken detaylara ulaşıldı. Erinci'nin daha önce Adli Tıp Kurumu Kimya İhtisas Dairesinde hırsızlık suçunu işlediği, ayrıca Bahçelievler'de de benzer bir suça karıştığı tespit edildi. Ankara Sincan Açık Cezaevinden 17 Ekim'de izin ihlali yaparak firar ettiği belirlenen Erinci'nin, hırsızlık suçundan 25 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.