SON DAKİKA

Kübra Yapıcı cinayetinde korkunç detaylar: "Önce vurdu, sonra 3 kez yaktı"

Antalya’da bir haftadır kayıp olarak aranan 30 yaşındaki Kübra Yapıcı’nın vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısının itiraflarıyla derinleşen soruşturmada, genç kadının cesedine ait parçalar Korkuteli Barajı’nda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2026 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2026 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Kübra Yapıcı cinayetinde korkunç detaylar: "Önce vurdu, sonra 3 kez yaktı"

Antalya'da yaşayan ve 30 Nisan'dan bu yana kendisinden haber alınamayan Kübra Yapıcı'nın cinayete kurban gittiği tescillendi. Olayla ilgili gözaltına alınan İlyas Umut D., emniyetteki çapraz sorgusunda ve olay yerindeki keşif sırasında kan donduran itiraflarda bulundu.

Çelişkili ifadeler cinayeti aydınlattı

Zanlı İlyas Umut D., ilk ifadesinde Kübra Yapıcı'yı bir marketin önünde bıraktığını iddia etti. Ancak polis ekiplerinin incelemesinde söz konusu saatte marketin kapalı olduğunun tespit edilmesi üzerine zanlı, cinayeti itiraf etmek zorunda kaldı. Cinayetin "borç-alacak meselesi" yüzünden işlendiğini iddia eden zanlı, diğer şüpheli Ataberk S.'nin Yapıcı'yı uykusunda başından vurduğunu öne sürdü.

Ceset parçaları barajda bulundu

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Korkuteli Barajı’nda arama başlatıldı. Jandarma ve polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, genç kadının cesedine ait bazı parçalara ulaşıldı. Bulunan parçalar, otopsi ve kimlik tespiti işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili Ataberk S. de düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması için başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.