SON DAKİKA

Bolu Belediyesi soruşturmasında gelişme: 3 İsim için ev hapsi kararı

Bolu Belediyesi bünyesinde "ihaleye fesat karıştırma" ve "zimmet" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile Tural Ateş, avukatlarının itirazı üzerine ev hapsi şartıyla tahliye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2026 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2026 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://haberdeger.com/
Bolu Belediyesi soruşturmasında gelişme: 3 İsim için ev hapsi kararı

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 26 Ekim sabahı gerçekleştirilen operasyonla belediye bünyesindeki soruşturma süreci derinleştirilmişti. Operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile Tural Ateş cezaevine gönderilmişti; soruşturmadaki bir diğer şüpheli Samet Bilge ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Avukatların başvurusu sonrası ev hapsi kararı

Tutuklu sanıkların avukatlarının yaptığı tahliye başvurusunun ardından dosya yeniden değerlendirildi. Yapılan inceleme neticesinde mahkeme heyeti; Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ve Tural Ateş'in ev hapsi adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliye edilmelerine karar verdi. Soruşturma dosyası üzerindeki hukuki süreç devam ediyor.

haberdeger.com

Bağımsız • Yerli • Antiemperyalist

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.